More information
Как да депозираш пари чрез кредитна/дебитна карта Как да депозираш пари чрез банков превод Skrill Neteller Ukash
 

Как да депозираш пари чрез кредитна/дебитна карта Как да депозираш пари чрез кредитна/дебитна карта  Препоръчителен метод за депозиране

Най-лесният начин да депозирате пари е чрез кредитна или дебитна карта и се извършва незабавно.

За да депозирате със своята карта, тя трябва да има активирана опция за онлайн разплащания. За някои карти тази опция е изключена, затова е препоръчително да питате в банката си дали можете да използвате картата си за онлайн разплащания. Ако сте се опитали да направите депозит с картата си и не сте успели, свържете се с Вашата банка. Някои банки ще активират тази опция по молба, други Ви позволяват да го направите сами чрез интернет-банкиране.

Ако не можете да използвате картата си онлайн или не искате да въвеждате данните през интернет, можете да използвате някоя от долу изброените опции.

Как да депозираш пари чрез банков превод Как да депозираш пари чрез банков превод  Препоръчителен метод за депозиране

Всички брокери предлагат опцията за депозиране чрез банков трансфер. По правило има две възможности - банковата сметка на брокера ще бъде или във Вашата държава или в чужбина. Опциите за банков трансфер са често изписани от брокерите по следния начин: "Банков трансфер" и "Бърз банков трансфер". Когато виждате опцията "Бърз банков трансфер", използвайте нея, защото означава, че имат сметка в местна банка в повечето страни по света - така е лесно и по-евтино за вас.

Ако брокерът има само чужда банкова сметка, ще трябва да изпратите международен банков превод, за който обикновено има такса и отнема няколко дни. В този случай е по-добре да направите депозит с кредитна карта. Ако все пак обаче искате да направите банков трансфер, може да го направите през онлайн банкиране или през най-близкия клон на Вашата банка.

Skrill Как да депозираш пари чрез Skrill

Skrill Moneybookers е онлайн портфейл, подобен на PayPal. Може да го използвате за достъп до Вашите пари, по всяко време, навсякъде по света. Много е лесен за работа - може да депозирате пари до Вашата Skrill сметка с обикновен банков трансфер. Когато имате пари във Вашата Skrill сметка, можете лесно да направите депозит, да платите онлайн или да изпратите пари на някого. Не Ви трябва кредитна/дебитна карта, за да го използвате, а Вашите плащания винаги се извършват незабавно.

Вижте това упътване за това как се създава Skrill сметка и научете как да направите депозит.

Neteller Как да депозираш пари чрез Neteller

Neteller е онлайн портмоне, което Ви позволява да плащате онлайн бързо и сигурно. Функционира като PayPal и Skrill (за да депозирате, може да използвате Skrill или Neteller, PayPal не се поддържа). Neteller, която е основана през 1999, притежава лиценз за банкова дейност. Можете да си отворите сметка в Neteller безплатно и без банкови такси.

Вижте това упътване за това как се създава Neteller сметка и научете как да направите депозит.

Ukash Как да депозираш пари чрез Ukash

Ukash е система от предплатени купони. Ако предпочитате да плащате с касов превод, вместо с кредитна карта, можете да депозирате чрез Ukash. Много е лесно. В повечето страни купоните се продават в хранителни магазини, щандове за вестници и бензиностанции.

Проверете сайта на Ukash, за да намерите най-близкото до Вас място, откъдето могат да се закупят купони. Когато намерите мястото за продажба, може да купите купон с пари в брой (€200 или €500, купони с по-ниска стойност не могат да бъдат използвани за търговия). Има 19-цифров пин-код, отпечатан на купона. Запазете този код. Ще Ви е нужен, за да направите депозита си. Регистрирайте се на сайта на брокера и изберете Ukash като свой вариант за депозит, след което въведете пин-кода в съответния прозорец. Парите ще бъдат незабавно прехвърлени във Вашата сметка. Услугата е безплатна и лицензирана от националните банки на всички европейски страни.

 
Start now

Прави пари в три лесни стъпки!

Моят метод не може да бъде използван навсякъде. Повечето банки и трейдъри не знаят за какво служи този метод. И дори, когато знаят за него, те никога, при никакви обстоятелства, не биха го предоставили на обикновените хора. Ето защо е много важно да изберете надежден, лицензиран брокер, който ще ви позволи да правите пари. Това са двамата ми любими брокери. Регистрирай се при единия от тях - или дори при двамата. И двамата предлагат съвети, видео уроци и лични съветници - абсолютно безплатно.

Опитайте стратегията с демоверсия:

  Binomo

Tiburo Corporation Ltd
Модерен брокер с изискване за малък минимален депозит
Моят бърз съвет: Брокерът позволява непрестанен трейдинг включително и през уикенда със сделки, възлизащи на по-малко от $1
Минимален депозит: $10
 

  HighLow

Highlow Markets Pty Ltd
Лицензиран Австралийски брокер, който търгува с валутни двойки и индекси. Те са идеални за трейдъри с повече опит.
Моят бърз съвет: Свържете се с техния отдел за поддръжка и те ще Ви предоставят демо профил, с който ще можете да изпробвате всичко със сметка от 10000 долара витруални пари.
Минимален депозит: $50
 
 


  Елизабет Цанова (37.143.231.*) Написа

Спечелени пари    IQ option

Как да разбера дали съм спечелила пари и как да получа спечелените пари?

  petranka (88.87.11.*) Написа

Бинарни опции .

Моля за начинаещи -Как да внеса 10 долара и как се получават парите.Може ли да оперирам с банкова карта VIZA?

  недялко радев (87.120.234.*) Написа

не ми е ясно

Здравейте, не съм търгувал опции досега. Бих желал да се регистрирам при брокер , който има офис в България. Има ли някаква възможност да се видим

  Aleksandar (151.237.94.*) Написа

nachalo    binatex

Iskam da zapochna no ne sum kompetenten v tazi svera ako moje poveche informaciq za startirane

  Rosen (2a00:4802:246:5e00:20c0:20d3:9cf) Написа

zdraveite boris markov iskam da popitam za6to v demo smetka ima bitcoin av realna nqma i sa6to stoki akcii na primer

  Вера Димитрова (94.139.220.*) Написа

Запитване

Здравейте,прочетох това за което искам сега да попитам,защото всичко изглежда толкова лесно и просто,че звучи много добре.Аз нищо не разбирам от акции или подобни и се питам дали е възможно по този метод,който предлагате,наистина да се спечелят някакви допълнителни доходи.

  Пламена Георгиева, 25г. (130.185.208.*) Написа

Как да използвам метода за забогатяване

Можете ли да ми кажете, как да постигна финансова печалба и да сбъдна мечтите си.

  Gabriela (94.139.218.*) Написа

Zdraveite,prochetoh vashata istoriq kak ste zabogatqli,i zapochnah syshto da pechelq ,no moje li da mi obqsnite kak se teglqt parite ?

  Ивайло Огнянов Илиев (212.233.166.*) Написа

Do g-n Markov

Dobar vecher kade moga da se regisriram da za pochana da pechelq pari . ako e udobno mi pishete na imeila

  Симеон Петков Урумов (145.255.207.*) Написа

Език

Може ли да е всичко на български

  ЕЛЕНА ВУИКАДИНОВА (2602:306:b8de:bf70:c8d6:f65e:759) Написа

MOLQ ДА ОПИТАМЕ НЕ САМ В БГ ИМА ЛИ ЗНАЧЕНИЕ ?    НИКЪДЕ ЗА СЕГА

ЗДР-ТЕ ЗА КАКВО СТАВА ДУМА МОЖЕ ЛИ ПОДРОБНО ИНФО???

Всички коментари (на нова страница)
 
 
 

 Добави нов коментар!

Попитай или сподели своя опит
Ще получиш подробни инструкции на имейл адреса си.